Ulubiony Zawodnik: Filip Hronek, Filip Zadina
Za Red Wings od sezonu: 1999-2000
Wiek: 33 Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 4446 Skąd: Łaziska Górne - 7250 km od LCA
Wysłany: 2013-02-08, 08:00 GAME 11 - Edmonton Oilers : Detroit Red Wings
Punkty: Sam Gagner 11 Henrik Zetterberg 14 Bramki: Nail Yakupov 5 Henrik Zetterberg 5 Asysty: Sam Gagner 8 Henrik Zetterberg 9 Kary: Ladislav Smid 27 Jordin Tootoo 30 Plus/Minus: Taylor Hall 3 Kyle Quincey 6
Shawn Horcoff
Eric Belanger
Ben Eager
Andy Sutton
Ryan Jones
Carlo Colaiacovo
Jan Mursak
Mikael Samuelsson
Jonas Gustavsson
Darren Helm
Brendan Smith
40 - Devan Dubnyk 4 - 3 - 3 - .923 - 2.60 - 0
35 - Jimmy Howard 4 - 4 - 1 - .892 - 3.07 - 0
W - P - R - SV% - GAA - SO prawdopodobni bramkarze na mecz
-
-
prawdopodobne linie na mecz
TV: PL: -
USA: FSDetroit (HD), Rogers Sports West (HD)
bukaj22
Ulubiony Zawodnik: Henrik Zetterberg
Za Red Wings od sezonu: 1997-98
Wysłany: 2013-02-10, 01:00
Jeszcze do końca emocje we mnie nie opadły po dzisiejszym meczu , ale dam radę skrobnąć parę słów o meczu.
Nie mogę wprost wyjść z podziwu , jak doskonale grał dziś Dats. Po prostu bajka on był wszędzie ! Chyba Hallowi będzie się śnił po nocach , bo co Taylor chciał uderzać tam Dats wyłuskiwał mu krążek. Czarował Paweł aż miło co uwieńczył bramką i pięknym podaniem do Kronwalla.
Znów zagrali Skrzydlaci zdyscyplinowanie w defensywie. Naprawdę podobał mi się dziś Ericsson. Świetnie się ustawiał i trzeba dodać , że na lodzie spędził najwięcej czasu z całej ekipy { 24 minuty}
Wreszcie nasze special teams zafunkcjonowało ! PK momentami był fantastyczny zwłaszcza 5- on 3 i 6 on 4 w końcówce meczu. Naprawdę chłopaki wykonały kawał dobrej roboty z Howardem na czele , który miał pełne ręce roboty.
Również w PP dwa trafienia bardzo cieszą zwłaszcza , ze były sensownie rozegrane a nie jak to ostatnio miało miejsce , że właściwie nie było żadnego pomysłu co zrobić z tym fantem.
Generalnie , to drugi mecz z rzędu w , którym wyglądamy dobrze jako drużyna. Bardzo podobał mi się dziś Zetterberg , który harował mocno na lodzie podczas PK no i te dwie asysty. Nawet nie wiecie jak się ucieszyłem , gdy Kronwall strzelił na 2-1. :}Wreszcie chłop się wstrzelił. Fajnie zagrała bottom six w forecheckingu zwłaszcza pod koniec trzeciej tercji zamykając Oilers w ich strefie obronnej.
Wywalczyliśmy cenne 2 punkty i dzień mogę uznać za bardzo udany. :}
Już jutro gramy z Kings i powoli odliczam godziny do tego spotkania. :}
Ulubiony Zawodnik: 5-game suspension Smith
Za Red Wings od sezonu: 03/04
Wysłany: 2013-02-10, 20:52
I think he's the best Swedish player they've ever put into the National Hockey League, and there has been a lot of great ones, from [Borje] Salming to [Nicklas] Lidstrom.
Jakkolwiek to rozstrzygać, tak czy owak śmiech.
_________________ "The Swedes never hug me," Osgood said. "I get none. Zero. I feel like I should get more. I'm getting lonely. They should hug more."
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum